Loading...
Directie CACI bv

Nieuwe directie CACI bv

Wij dragen het stokje over!

Wellicht hebt u het al gehoord, maar wij (Gert Simons en Kees van Nimwegen) dragen het stokje over aan Susanne Zuurendonk en Ronald Monhemius.

Begin 2020 hebben wij bij ons moederbedrijf CACI in Londen aangegeven dat wij het voornemen hadden om in 2021 te vertrekken. In goed overleg hebben we toen besloten om hiervoor de tijd te nemen tot de tweede helft van dit jaar. De tijd nemen om een soepele overgang te waarborgen.

In 1985 zijn we samen ons bedrijf gestart vanuit de collegebanken van de Vrije Universiteit. We studeerden Bedrijfseconomie, gaven daarnaast les op een mbo en hadden als stageopdracht om een cijferregistratiesysteem te ontwikkelen voor de mbo-school waar we lesgaven. PSB werd opgericht, we ontwikkelden als eerste opdracht een SIS voor het hbo met de naam COMI-S. OSIRIS zag in 2000 het levenslicht bij Universiteit Utrecht en daarna ging het snel. We werden al snel de grootste in het hoger onderwijs.

In 2012 verkochten we PSB aan CACI en werd ons de verantwoordelijkheid voor CACI NL toevertrouwd. Dit waren intensieve, maar ook mooie jaren. De organisatie groeide hard en we hebben de eerste stappen in het mbo kunnen zetten.

‘Kwaliteit door betrokkenheid’ was onze slogan. We hebben ons altijd thuis gevoeld in de onderwijswereld en zijn dankbaar voor het vertrouwen dat we al die tijd kregen. Langdurige relaties met klanten en langdurige relaties met medewerkers waren het resultaat.

Na 36 jaar leiding te hebben gegeven aan dit mooie bedrijf, is het tijd om het stokje over te dragen. Er zijn twee uitstekende opvolgers gevonden en we dragen de verantwoordelijkheid met een gerust hart over aan Susanne en Ronald. Met Susanne trekken we al ruim zeven jaar op. Susanne heeft onder meer onze consultancy-activiteit succesvol opgebouwd en bijgedragen aan de groei van onze organisatie. Ronald heeft ruimschoots zijn sporen verdiend buiten onze sector. Wij blijven nog even aan boord voor raad en daad.

Heel veel dank voor het geschonken vertrouwen!

Met een hartelijke groet,

Gert Simons en Kees van Nimwegen

Wij nemen het stokje over!

Wij, Susanne Zuurendonk en Ronald Monhemius, nemen het stokje over! Samen vormen we het nieuwe directieteam. Ronald heeft een financiële achtergrond en richt zich met name op de ondersteunende diensten financiën, HR, inkoop en facilitair. Susanne heeft als algemeen directeur de focus op de klanten en organisatie.

Susanne: “Toen Gert en Kees mij vroegen om het stokje over te nemen, moest ik daar goed over nadenken. Daarna heb ik volmondig ja gezegd tegen deze mooie, nieuwe functie. Ik zie het als een enorme eer en blijk van waardering. CACI is een prachtige organisatie waar iedereen gemotiveerd is om onderwijsinstellingen en opleidingsorganisaties te ondersteunen in hun werk.

Met mijn bedrijfskundige en softwareachtergrond ben ik in diverse rollen werkzaam geweest bij softwaredevelopmentbedrijven. Toen ik naast mijn baan actief was als toezichthoudend bestuurder van een vo-instelling, raakte ik geïnteresseerd in het onderwijs. Vanuit die achtergrond werd ik zeven jaar geleden door CACI benaderd om een nieuwe afdeling consultancy op te starten. Op dat moment had ik niet durven denken dat ik zeven jaar later het stokje zou overnemen van Gert en Kees. Wat een eer.”

Ronald: “Op 1 april 2021 ben ik gestart bij CACI. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de farmacie en medische-instrumentenbranche in functies als financial controller, business controller en meest recentelijk als financieel directeur. In mijn nieuwe functie bij CACI kan ik mijn wens, om me meer op het algemeen management te gaan richten, in de praktijk brengen.

De eerste maanden bij CACI zijn me erg goed bevallen. Gert en Kees laten een organisatie achter met een fantastisch team van professionals met zeer veel kwaliteit en een geweldig product, OSIRIS. Door de warme ontvangst van de hele organisatie voelde ik me al snel op mijn gemak en ik heb er enorm veel zin in om samen met Susanne en de rest van de organisatie het fantastische werk van Gert en Kees voort te zetten.”

De komende jaren zetten we in op het verder verstevigen van de duurzame relatie met onze trouwe klantengroepen in het hoger onderwijs door nadrukkelijk de focus te leggen op klantentevredenheid en partnership. Tegelijkertijd gaan we ons marktaandeel in het mbo-segment vergroten. Het is onze droom om de hele studieloopbaan van studenten onafhankelijk van plaats, tijd en instelling te ondersteunen met OSIRIS.

We verheugen ons om leiding te geven aan de mooiste ICT-dienstverlener van Nederland en kijken uit naar de samenwerking met onze klanten, toekomstige klanten en ketenpartners. Met veel respect en waardering danken we Gert en Kees voor het mooie bedrijf dat ze hebben opgebouwd. We zijn dan ook erg blij dat ze ons de komende tijd nog met raad en daad willen bijstaan, zodat we samen een vliegende start kunnen maken.

Susanne Zuurendonk en Ronald Monhemius

De website van CACI maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over cookies binnen deze website? Meer informatie