OSIRIS_klantendag-lente_2018.jpg

Dinsdag 20 maart a.s. is het weer zover: De OSIRIS klantendag - "Lente editie"!

De ontvangst is om 13.00 uur en het programma begint om 13.30 uur.

Deze lente-editie zal in het teken staan van OSIRIS 6.18.1. Het is zoals gebruikelijk een halve dag (middag), zonder parallelsessies, en wordt gehouden in de Openbare Bibliotheek van Amsterdam. Een vertrouwde, mooie locatie!

Lees verder

OSIRIS_klantendag_2017.jpg

Op donderdag 2 november staan de deuren van Pakhuis de Zwijger open voor alle HO-instellingen die werken met OSIRIS. Ontmoet collega's werkzaam bij andere onderwijsinstellingen en raak geïnspireerd door de lezingen en themasessies. Tevens is er een kennismaking met OSIRIS 6.17.2. Zoals altijd zorgen we ervoor dat je vol energie en met een warm gevoel weer bij ons weggaat. 

Het thema van dit jaar is “Student Forever”

Lees verder

NH Leeuwenhorst

Over een week is het weer zover, dan gaat de HO-Link van start en is CACI wederom HO-Link Partner. 

HO-Link 2017 wordt georganiseerd door DUO, Studielink en SURF, en wordt gehouden op donderdag 15 en vrijdag 16 juni op de vertrouwde plek; de NH Leeuwenhorst te Noordwijkerhout.

Lees verder

Politieacademie_VH_07032018.jpg

De Politieacademie als geassocieerd lid toegelaten tot de Vereniging Hogescholen. Tijdens een feestelijke bijeenkomst ondertekenden Thom de Graaf, voorzitter van de Vereniging Hogescholen en Leon Kuijs, directie Politieacademie, het certificaat van lidmaatschap. Zij deden dit in aanwezigheid van Kathelijne van Kammen, directie Politieacademie, Leonard kok, namens de korpsleiding en Ron Minnée en Carola Hageman, directie Vereniging Hogescholen. De Politieacademie is het eerste geassocieerd lid van de Vereniging Hogescholen.

Lees meer op de website van Vereniging Hogescholen.

Overview_of_TUE.jpg

Technisch Universiteit Eindhoven (TU/e) is vorige week live gegaan met het deelsysteem OSIRIS PlanApp. Hierdoor is wederom een mijlpaal behaald in het traject rondom de flexibilisering van het onderwijs bij TU/e. De reacties vanuit de studenten zijn positief. 

Lees verder

Amsterdam

De Ruyterkade 7
1013 AA Amsterdam
+31 (0)88 - 654 35 00

Breda

Claudius Prinsenlaan 146 A
4818 CP Breda
+31 (0)88 - 654 34 00

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!