Kwaliteit door betrokkenheid

IT'S NOT JUST BELIEF IN TECHNOLOGY.
IT'S BELIEF IN PEOPLE.

CACI is hét centrum voor ICT met kennis en vele jaren ervaring op het gebied van studentinformatie in het hoger onderwijs. Met ruim tachtig gepassioneerde, hoogopgeleide collega’s is CACI een full-service ICT-partner die met het vlaggenschip OSIRIS duidelijk herkenbaar is. We zijn er trots op dat ons Student-Informatiesysteem (SIS) door meer dan de helft van de wo- en hbo-instellingen in Nederland wordt gebruikt. Ook groeit het aantal instellingen in het middelbaar beroepsonderwijs waarmee we een langdurige relatie opbouwen. Dat kwaliteit bij CACI voorop staat, blijkt wel uit onze jaarlijks toegekende certificeringen voor ISO20000, ISO27001 en ISAE3402.

CACI bv is een volle dochter van het in London gevestigde CACI Ltd, op haar beurt een volle dochter van het Amerikaanse CACI International Inc. CACI International Inc. is een NYSE-beursgenoteerde organisatie met ongeveer 20.000 medewerkers en een jaarlijkse omzet van meer dan $ 3.8 miljard. Wereldwijd richt CACI zich op de levering van informatiesystemen en marketingoplossingen aan lokale en centrale overheden, onderwijsinstellingen, en aan bedrijven in verschillende sectoren.

Uw data is in goede handen

ISAE 3402 Type II

Onze partners:


Hart- en vaatziekten verslaan!

Elke dag overlijden er meer dan 100 mensen aan hart- en vaatziekten in Nederland en in totaal zijn er ruim 1 miljoen hart- en vaatpatiënten. De Hartstichting zet zich in om hart- en vaatziekten te verslaan. Ze financieren onderzoek, geven steun en voorlichting aan patiënten en willen extra levens redden bij een hartstilstand.

De Hartstichting werkt samen met wetenschappers, artsen, samenwerkingspartners en vele vrijwilligers aan oplossingen om hart-en vaatziekten eerder op te sporen en beter en sneller te behandelen. Onze missie is: hart- en vaatziekten te verslaan!

CACI ondersteunt als donateur het belangrijke werk van de Hartstichting. We doen dit van harte in het kader van onze verantwoordelijkheid voor de maatschappij.

Neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Contact

Vul uw naam in, a.u.b.
Invalid Input
Laat ons weten wat uw email adres is, a.u.b.
Invalid Input
Laat ons weten hoe wij u van dienst kunnen zijn, a.u.b.
Om het formulier in te dienen, moet u specifiek toestemming geven
Invalid Input

CACI bv

De Ruijterkade 7
1013 AA Amsterdam
+31 (0)88 - 654 35 00

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!