Onze community

U sluit zich met OSIRIS bij een grote community aan


OSIRIS wordt gebruikt door 41 instellingen voor Hoger Onderwijs (>60% van de Nederlandse HO-instellingen), grote instellingen en kleine instellingen, bekostigd en niet-bekostigd, in Nederland en daarbuiten. We hebben een sterk functionerend gebruikersoverleg. Instellingen profiteren van elkaars inzichten, instellingen trekken samen met CACI op rond innovaties van OSIRIS. Neem vandaag al contact met ons op. Dan vertellen wij u graag meer over wat wij voor uw instelling kunnen betekenen.

Artez
Aruba
Avans
CHE
Codarts
Design Academy Eindhoven
Erasmus
EUI
GRA
Hanze
HAS Hogeschool
HBO Drechtsteden logo
HTH
HHS
HKU
HS Leiden
HR
HZ
HU
iPabo
Kabk Logo
Koncon Logo
NHTV
NIVE
NLDA
Nyenrode
PA
PThU
RSM
RU
St Antonius Ziekenhuis
TMO Fashion Business School
TU Delft Logo
TU/e
TiU
UCR
UT
UU
VHL
Wageningen University & Research logo
Wittenborg
Zuid
Aantal
studenten
0
Hoger onderwijs-
instellingen
0

Wat onze klanten zeggen...

Nyenrode Business University

Over de implementatie van OSIRIS
De CACI consultants hebben ons bij de implementatie van OSIRIS op een prettige en professionele manier ondersteund. Bij de inrichting hebben zij actief meegedacht om onze specifieke eigenschappen op een onderhoudbare manier binnen de standaard te laten passen. Met name de snelheid waarmee de consultants, ook buiten de reguliere afspraken, hebben gereageerd op acute vragen en problemen is erg op prijs gesteld.
Afra Desmarets, Projectmanager implementatie OSIRIS

Avans Hogeschool

Over OSIRIS Zaak
Ik had best wel wat wensen/eisen omdat wij al een goed administratief systeem hadden, weliswaar over verschillende systemen. Het enige wat niet plezierig werkte was de portfoliofunctie (via de inlevermap) van Blackboard. Ik was dus benieuwd hoe Osiris Zaak een pluspunt zou kunnen zijn. Ik ben eigenlijk alleen maar vol lof. Ik vind nu alles via één systeem en kan zelfs nog de koppeling maken met de resultaten uit Osiris. Ik vind het niet alleen via één systeem, maar kan ook werken vanuit één systeem. Ik kijk vrijwel dagelijks of er bestanden (lees huiswerk) ingeleverd zijn. Het voordeel is dat ik altijd bijgewerkt ben, geheel up-to-date ben en snel reageer (lees feedback geven) naar studenten. De mogelijkheid om berichten te typen bij de taken is zeer plezierig. Ik mis eigenlijk helemaal niets.
Monique Venrooij, Academie voor Financieel Management

Amsterdam

De Ruyterkade 7
1013 AA Amsterdam
+31 (0)88 - 654 35 00

Breda

Claudius Prinsenlaan 146 A
4818 CP Breda
+31 (0)88 - 654 34 00

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!