Loading...
Casper Veldhuijzen
Software analist

Ik werk graag met de handen in de modder

Casper stapt na zeven jaar over van consultant naar software-analist. “Ik heb als consultant altijd aan de kant van de klant gezeten. Als een klant iets wilde of iets niet werkte naar tevredenheid van de klant, ging ik ervoor zorgen dat dit binnen CACI werd opgepakt. Als software-analist ga ik met dat soort klantvragen zelf aan de slag door deze in een ontwerp uit te werken.

De laatste jaren als consultant was ik vooral bezig om nieuwe mensen op te leiden en te begeleiden. Zelf kwam ik nauwelijks meer aan het echte leerwerk toe. Natuurlijk zou ik me verder kunnen ontwikkelen in een managementfunctie, maar ik werk liever met de handen in de modder. Nu kan ik weer lekker operationeel bezig zijn met alles wat onze klanten bezighoudt.

Het fijne bij CACI is dat functies niet in beton zijn gegoten. Als je iets anders binnen het bedrijf interessant vindt, krijg je de ruimte om je daarin te verdiepen. De komende jaren wil ik me specialiseren in het analysewerk. Dat wil ik volledig van A tot Z beheersen.

Mijn vrije tijd besteed ik aan volleybal, games en escaperooms. Eén van mijn favorieten is The Vault in de Beurs van Berlage. Die speelt zich af in de oude bankkluis, maar begint al op de app in een parkeergarage. Een spel dat ik heel leuk vind, is Pandemie. Daar neem je het samen met je medespelers op tegen het bord, dat zich als een epidemie steeds verder uitbreidt en complexer wordt.”

De website van CACI maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over cookies binnen deze website? Meer informatie