Loading...
Jelena Jukic
Software engineer

Ik kreeg de kans om de taal en een vak te leren

Jelena komt uit Montenegro en woont sinds 2013 in Nederland. “Toen ik klaar was met een bootcamp software development werd ik benaderd door een recruiter. Ik werkte toen als vrijwilliger en had mijn CV op LinkedIn gezet. De recruiter bood mij een baan aan bij CACI en daar heb ik twee gesprekken gehad. Wat mij toen al opviel is dat ze vooral geïnteresseerd waren in mij als persoon.

Ik kreeg hier de kans om mijzelf te ontwikkelen. Ik kon een vak leren en tegelijkertijd mijn Nederlands verbeteren. Iedereen was heel aardig en altijd bereid om mij te helpen. Het werk van software engineer is niet gemakkelijk, maar je wordt hier goed begeleid. En er is altijd genoeg werk, dus je krijgt volop de kans om veel ervaring op te doen.

Om mijn Nederlands verder te verbeteren, lees ik veel boeken. Daarnaast wandel ik graag. We wonen in Woerden, midden in het Groene Hart. Ik heb een gezin met twee kinderen en dat is goed te combineren met mijn baan. Ik werk vier dagen. Op vrijdag ben ik altijd vrij.

Ik ben ontzettend dankbaar voor de kans die ik bij CACI heb gekregen. Het is mijn ambitie om een ervaren software developer te worden, die alle ins en outs van OSIRIS kent. Op die manier hoop ik dat ik kan bijdragen aan het succes van het bedrijf.”

De website van CACI maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over cookies binnen deze website? Meer informatie