Loading...
Jessica Leijten
Support consultant

Op donderdag gaan we vaak gezellig borrelen

Jessica houdt van puzzelen en heeft een hekel aan routine. “In mijn baan als support consultant kan ik mijn ei wel kwijt. Geen klantvraag is hetzelfde. Het is elke keer weer een uitdaging om samen met mijn collega’s van het Serviceteam tot een goede oplossing te komen. We schakelen ook veel met het ontwikkelteam en Product Team. In die zin zijn we de spin in het web.

Jessica Leijten

Ik heb Taalwetenschappen gestudeerd, maar kon geen baan vinden die me echt interesseerde. Tot ik hier kwam, bij CACI. Ik leer nog elke dag. OSIRIS is zo groot en complex dat ik daar nog niet volledig het fijne van weet. Toch ben ik wel aan het nadenken over mijn volgende stap binnen deze club. Ik ben nu bezig om me te verdiepen in de verschillende certificeringen. Tegelijkertijd heb ik oriënterende gesprekken over de doorgroeimogelijkheden binnen CACI.

Ook na werktijd zie ik regelmatig een aantal collega’s. Toen de horeca dicht zat, namen we wat biertjes mee naar kantoor. Nu kunnen we weer op donderdag Amsterdam in. Ik woon hier, dus voor mij is dat heel gemakkelijk. Naast gezellig borrelen en eten met vrienden kan ik mij ontspannen met yoga en pilates.”

De website van CACI maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over cookies binnen deze website? Meer informatie