Loading...

Onze expertise
tot je dienst

Consultancy, verbindt organisatie, processen en ICT

De kennis en ervaring die we bij CACI verzamelen tijdens ons dagelijks werk bij onze opdrachtgevers, stellen we graag ter beschikking aan al onze klanten in het onderwijs. Vandaar dat de consultancytak binnen CACI een steeds belangrijkere rol vervult. Onderwijsinstellingen hebben behoefte aan maatwerkadvies op het gebied van organisatie, logistieke processen, ICT en administratie. De consultants van CACI bieden dit aan en verzorgen daarnaast trainingen en workshops waarin kennis wordt gedeeld en nieuwe mogelijkheden worden toegelicht. Ook vormen de consultants vaak een brug tussen de ontwikkelaars van Osiris en het functioneel beheer van de onderwijsinstelling en werken ze ter plekke mee in de organisatie.

Optimaliseren onderwijslogistieke processen

De consultants van CACI bieden advies en ondersteuning als het gaat om het optimaliseren van onderwijs-logistieke processen binnen je organisatie met behulp van ICT. Ze weten precies welke applicaties kunnen worden ingezet en hoe deze met elkaar kunnen worden geïntegreerd met behulp van Osiris Link. Hierdoor kan je organisatie gemakkelijker inspelen op veranderingen tegen aanmerkelijk lagere kosten. Ook hier kunt u gebruik maken van reeds opgedane kennis en ervaring via “best practices”.Advies en projecten

Als onderwijsinstelling kun je CACI inschakelen voor advies op strategisch en tactisch niveau. Ook zijn onze consultants beschikbaar om projecten te begeleiden of aan te sturen. Daarnaast worden we ingezet om procedures en processen te analyseren en daarover te adviseren. Onderwijsinstellingen die voor Osiris hebben gekozen, maken gebruik van onze professionals om het pakket te implementeren, te beheren of verder te optimaliseren. Doordat de verschillende consultants regelmatig met elkaar contact hebben en hun ervaringen delen, heb je als opdrachtgever altijd toegang tot de best practises op elk gebied.

Functioneel beheer
as a service

Steeds meer klanten kiezen ervoor om het functioneel beheer van Osiris voor een deel of helemaal uit te besteden aan CACI. Om het beheer namelijk goed te regelen, moet je over voldoende expertise beschikken van de verschillende Osiris-modules en de bijbehorende processen. Met onze consultants en de servicedesk zijn we dé aangewezen partij om je te helpen de gewenste kennis en capaciteit voor het beheer van Osiris te borgen.


Waarom zou je CACI inschakelen voor het functioneel beheer van OSIRIS?

Flexibele capaciteit

Afhankelijk van de drukte, schakelen we een tandje bij of af.

Expertise Osiris

Onze consultants en servicedesk kennen de werking van Osiris als geen ander. En als ze het toch even niet weten, beschikken ze over korte lijnen met de back office om de gewenste kennis te mobiliseren.

Best practices

We kennen de best practices in onze Osiris-community en zetten die in om jullie onderwijslogistieke vraagstukken op te lossen. Of het nu gaat om het digitaliseren van examencommissie-verzoeken of de flexibele studentroutes van SURF.

Kosten zijn vooraf bekend

Op basis van het werkpakket maken we duidelijke en transparante prijsafspraken.


Mogelijke vormen van dienstverlening


Eén vast contactpersoon met back-up

U heeft afspraken met een vaste consultant. Elke consultant kan terugvallen op een team van consultants en support collega’s. Daarmee is de continuïteit geborgd en kennis eenvoudig te mobiliseren.


Een combinatie van on-site en online samenwerking

Om zo efficiënt mogelijk onze diensten te leveren, combineren we on-site en online werken. De tools die we inzetten om optimaal samen te werken, zijn o.a.: MS Teams, TOPdesk en een account op jullie Osiris omgeving.

Ondersteuning bij het gebruik van Osiris

Het gebruik van OSIRIS ondersteunen we o.a. met:

  • Opleiden en bijspijkeren van key-users en gebruikers
  • Calls van key-users behandelen
  • Changes kwalificeren en samen met jou prioriteren
  • Release trainingen, ondersteunen testen en accepteren release
  • Beheren autorisatieprofielen en toegangsrechten.

Optimaliseren en vernieuwen van de inrichting van Osiris

Het inrichten en beheren van verschillende onderwijslogistieke processen in OSIRIS (modules):

  • Beheer Aanmeld-, Inschrijf-, Studievolg- en Zaakprocessen.
  • Beheer examenprogramma’s, onderwijscatalogus, etc.

Welke vorm van dienstverlening je kiest; alle dienstverlening wordt regelmatig met je geëvalueerd en, waar nodig, aangepast.

De website van CACI maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over cookies binnen deze website? Meer informatie