Loading...

Osiris kennis haal je bij de bron! 

Osiris Academy 

De Osiris Academy is voor iedereen die met Osiris werkt of wil werken. Schrijf je via dit portaal in voor interactieve trainingen en workshops, zodat je het maximale haalt uit de mogelijkheden die Osiris te bieden heeft. De klassikale trainingen worden online gegeven of op basis van een mix van online & fysiek door eigen Osiris trainers. De trainingen hebben een praktische insteek, naast kennisoverdracht ligt de nadruk op doen, omdat je daarvan het meest leert. 

De trainingsprogramma’s zijn ontwikkeld voor Functioneel beheerders & Key-users in het MBO en HO. De komende kwartalen wordt het trainingsaanbod uitgebreid. Op verzoek is het mogelijk trainingen op je eigen locatie te laten verzorgen. Mocht er een specifieke behoefte zijn aan kennis of vaardigheden in relatie tot Osiris, dan stellen we daar graag een maatwerktraining voor samen.

Onze trainingen

HO Functioneel Beheer Osiris

Je organisatie maakt gebruik van Osiris om de onderwijs-logistieke processen in goede banen te leiden. Middels de HO Functioneel Beheer Osiris training leer je Osiris optimaal te gebruiken.

MBO Functioneel Beheer Osiris

Je organisatie maakt gebruik van Osiris om de onderwijs-logistieke processen in goede banen te leiden. Middels de MBO Functioneel Beheer Osiris training leer je Osiris optimaal te gebruiken.

BI-Publisher

BI Publisher is de rapportagetool waarmee je rapporten ontwerpt, bouwt en onderhoudt in Osiris en externe BI Publisher server. Tijdens de training BI Pubslisher maak je kennis de rapportagetool, leer je zelf rapporten bouwen en ga je aan de slag met de verschillende rapportopties in Osiris.

Osiris Zaak

Met Osiris Zaak realiseer je een transparante ondersteuning van processen die niet “standaard” in Osiris worden ondersteund. In de training Osiris Zaak ga je zelf aan de slag om een zaakproces te bouwen en te testen.De website van CACI maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over cookies binnen deze website? Meer informatie