Loading...

Kom werken bij het mooiste ICT bedrijf van Nederland

Verleg je grenzen, verbreed je ambities

Wat CACI zo bijzonder maakt

Met ruim negentig gepassioneerde, hoogopgeleide collega’s is CACI een full-service ICT-organisatie die met het vlaggenschip OSIRIS een ijzersterke positie heeft in de markt. Bij CACI draag je bij aan het faciliteren van de maatschappelijke behoefte aan goed en toegankelijk onderwijs. We maken daarin écht een verschil! We zijn er trots op dat ons student-informatiesysteem door meer dan de helft van de universiteiten en hbo-instellingen in Nederland wordt gebruikt. Ook groeit het aantal klanten in het mbo, waarmee we langdurige relaties opbouwen. En… we zijn nog nooit een klant kwijtgeraakt, en dat willen we graag zo houden.

Als je werkt bij CACI, kies je ook voor een carrière waarin een hoge mate van vrijheid en eigen initiatief voorop staat. In onze platte organisatie heerst een open cultuur, waarin collega’s elkaar na het werk opzoeken voor een borrel of een uitje. Ook tijdens het werk doen we er alles aan om een fijne no-nonsense-sfeer te creëren. Je ziet dit terug op de werkvloer: Een paar collega’s werkte al bij CACI voordat onze jongste medewerker was geboren, en qua leeftijd zit daar van alles tussenin. Ten slotte biedt CACI een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Want wat CACI zo bijzonder maakt, zijn de mensen die er werken.

Vind je droombaan!

Full Stack Java Ontwikkelaar (medior/senior)

Wil je graag meehelpen aan onze front-end, middleware, beveiliging of koppelingen met andere systemen? Klik dan hier!

Bekijk vacature

DevOps Engineer (junior/medior/senior)

Word jij enthousiast van de kloof tussen DEV en OPS verkleinen? Wil je graag in het OPS team werken, maar tegelijk DEV van input voorzien hoe functionaliteit door OPS in productie genomen kan worden? Houd je van handmatige werkzaamheden automatiseren en van nieuwe tooling introduceren/uitproberen? Solliciteer dan nu!

Bekijk vacature

Technisch Projectleider (junior/medior/senior)

Wil jij graag technisch spin in het wiel zijn binnen grote technische migraties van onze klanten? Houd je van schakelen met onze projectleiders en techneuten van de klant? Voel jij je thuis in een technisch team waarbij je focus ligt op deze migraties? Solliciteer dan nu!

Bekijk vacature

Oracle DBA (medior/senior)

Voel jij je thuis in de duistere krochten van Oracle? Wil jij Oracle migraties uitvoeren? Wil je meer dan 600 linux vm's en 125 cdb's beheren en ons vooruit helpen in standaardisatie en automatisering? Kom dan ons Operations team dan versterken!

Bekijk vacature

Operations Engineer (medior/senior)

Word je gelukkig van een monitoring systeem zonder warnings en critical alerts, technische vraagstukken van klanten oplossen via ons ticket systeem en patches/releases uitrollen? Dit alles met het streven om handmatig werk te minimaliseren en verstoringen een volgende keer te voorkomen? Sluit je dan nu bij ons aan!

Bekijk vacature

Implementatie­consultant (junior/medior/senior)

Houd je van puzzelen? Wil je werken op het snijvlak tussen onderwijs en techniek, en de brug vormen tussen klanten en ontwikkelaars? Help ons dan om processen en OSIRIS te implementeren bij onze klanten!

Bekijk vacature

Oracle Database Ontwikkelaar (medior/senior)

Bij CACI zoeken we leergierige Oracle Database-ontwikkelaars die uitdagingen niet uit de weg gaan.

Bekijk vacature

Young Professionals/Trainee

Ben jij net afgestudeerd en klaar voor de eerste stap in jouw carrière? Bij CACI zoeken we hoogopgeleide professionals met affiniteit voor IT in de richting van o.a. DevOps Engineer, Fullstack Developer en Consultant.

Bekijk vacature

Open Sollicitatie

Voel jij je thuis in een informele en innovatieve werkomgeving? Ben je eigenzinnig en gemotiveerd? Informeer dan naar de mogelijkheden! Een open sollicitatie is altijd welkom.

Bekijk vacature

Zijn dit straks jouw collega’s?

Maxi Breitinger

“Ook voor internationale jongeren biedt CACI volop mogelijkheden”

Lees mijn verhaal
Jessica Leijten

“Op donderdag gaan we vaak gezellig borrelen”

Lees mijn verhaal
Jelena Jukic

“Ik kreeg de kans om de taal en een vak te leren”

Lees mijn verhaal
Jacco Zwarst

“Ik wil dat we met CACI in de huid kruipen van de klant”

Lees mijn verhaal
Gerrit Lauwers

“Al onze klanten zijn goed bereikbaar met OV”

Lees mijn verhaal
Casper Veldhuijzen

“Ik werk graag met de handen in de modder”

Lees mijn verhaal

Onze sollicitatieprocedure

De term procedure is hier misleidend. We zijn bij CACI niet zo van protocollen en procedures, als het om functies en mensen gaat. Als jouw profiel ons aanspreekt, gaan we het gesprek met je aan. Je maakt kennis met onder andere je toekomstige teamlead. We kijken niet alleen naar je diploma’s of ervaring, maar vooral naar hoe je bent en wat je ambities zijn.

Het is belangrijk dat jij je bij ons thuis gaat voelen en je kunt ontwikkelen. Daar krijg je alle ruimte voor. Nadat je bent aangenomen, neem je deel aan ons on-boarding programma. In die periode maak je kennis met de organisatie, je collega’s en het werkveld. En daarna is het aan jezelf!

Yorinde

De website van CACI maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over cookies binnen deze website? Meer informatie