Loading...

Kom werken bij het mooiste ICT bedrijf van Nederland

Verleg je grenzen, verbreed je ambities

Senior Ionic Developer

Je gaat aan de slag in één van onze feature teams samen met 5 collega’s en verdiept je volledig in de functionaliteit van onze OSIRIS applicatie. Het feature team is verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle werkzaamheden om de wensen van de klant te realiseren.

Implementatie-Consultants

Je ontwerpt en implementeert binnen het OSIRIS-consultancy team OSIRIS-oplossingen voor kleine en grote onderwijsinstellingen. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het inventariseren en analyseren van de behoefte, adviseren over de oplossingen en configuratie en organiseren van coaching en training.

DevOps engineer

Je gaat aan de slag binnen ons enthousiaste en ervaren Operations-team (Ops). Het Ops-team ondersteunt de CI-/CD pijplijn en zorgt dat deze optimaal wordt ingezet voor onze klanten zodat OSIRIS voor eindgebruikers altijd beschikbaar is. Om dat te realiseren, werk je als DevOps engineer nauw samen met analisten, designers, ontwikkelaars, architecten, test engineers, servicedeskmedewerkers, en vooral ook onze klanten.

Open Sollicitatie

CACI groeit hard. En onze ambities zijn groot. Daarom zijn wij continu op zoek naar toppers op het gebied van IT en consultancy talent die in staat zijn de vraag van klanten te vertalen naar de allerbeste oplossing voor die klanten.


CACI is hét centrum voor ICT met kennis en jarenlange ervaring op het gebied van studentinformatie in het hoger onderwijs. Met ruim tachtig gepassioneerde, hoogopgeleide collega’s is CACI een full-service ICT-organisatie die met het vlaggenschip OSIRIS een sterke positie heeft in de markt. We zijn er trots op dat ons Student-Informatiesysteem (SIS) door meer dan de helft van de wo- en hbo-instellingen in Nederland wordt gebruikt. Ook groeit het aantal instellingen in het middelbaar beroepsonderwijs (MBO), waarmee we een langdurige relatie opbouwen. Dat kwaliteit bij CACI altijd voorop staat, blijkt wel uit onze jaarlijks toegekende certificeringen voor ISO20000, ISO27001 en ISAE3402.

Betrouwbaarheid, kwaliteit en (persoonlijke) betrokkenheid zijn belangrijke kernwaarden van CACI. Onze gedreven en klantgerichte collega’s bouwen langdurige relaties op met onze klanten, en doen dit in een dynamische, uitdagende en informele werkomgeving. Als je werkt bij CACI betekent dit dat je kiest voor carrière waarin een hoge mate van vrijheid en eigen initiatief voorop staat. Bij ons heerst een open cultuur waarin collega’s na afloop van de werkweek spontaan samenkomen, maar waarin ook gedurende de week een leuke werksfeer wordt gecreëerd. Ten slotte biedt CACI een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Voel jij je thuis in een informele en innovatieve werkomgeving? Ben je eigenzinnig en gemotiveerd?

Informeer naar de mogelijkheden!

Een open sollicitatie is ook altijd welkom.

    De website van CACI maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over cookies binnen deze website? Meer informatie