Loading...

Kom werken bij het mooiste ICT bedrijf van Nederland

Verleg je grenzen, verbreed je ambities

Wat CACI zo bijzonder maakt

Met ruim negentig gepassioneerde, hoogopgeleide collega’s is CACI een full-service ICT-organisatie die met het vlaggenschip Osiris een ijzersterke positie heeft in de markt. Bij CACI draag je bij aan het faciliteren van de maatschappelijke behoefte aan goed en toegankelijk onderwijs. We maken daarin écht een verschil! We zijn er trots op dat ons student-informatiesysteem door meer dan de helft van de universiteiten en hbo-instellingen in Nederland wordt gebruikt. Ook groeit het aantal klanten in het mbo, waarmee we langdurige relaties opbouwen. En… we zijn nog nooit een klant kwijtgeraakt, en dat willen we graag zo houden.

Als je werkt bij CACI, kies je ook voor een carrière waarin een hoge mate van vrijheid en eigen initiatief voorop staat. In onze platte organisatie heerst een open cultuur, waarin collega’s elkaar na het werk opzoeken voor een borrel of een uitje. Ook tijdens het werk doen we er alles aan om een fijne no-nonsense-sfeer te creëren. Je ziet dit terug op de werkvloer: Een paar collega’s werkte al bij CACI voordat onze jongste medewerker was geboren, en qua leeftijd zit daar van alles tussenin. Ten slotte biedt CACI een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Want wat CACI zo bijzonder maakt, zijn de mensen die er werken. Ontmoet onze medewerkers

Vind je droombaan!

Support Consultant (WO)

Ben jij graag een spin in het web tussen klanten, ons Serviceteam en collega ontwikkelaars, beheerders, accountmanagers en consultants? Hou je van het oplossen van ingewikkelde puzzels en maak je graag klanten blij? Lees verder!

Bekijk vacature

Oracle Database & Middleware engineer (Hybride; interim/vast)

Heb jij ruime ervaring met Oracle Databases, Oracle Middleware en Cloud Control en vind jij het leuk om met jouw expertise je collega's te adviseren omtrent best practices? Reageer dan direct!

Bekijk vacature

Open Sollicitatie

Voel jij je thuis in een informele en innovatieve werkomgeving? Ben je eigenzinnig en gemotiveerd? Informeer dan naar de mogelijkheden! Een open sollicitatie is altijd welkom.

Bekijk vacature

Zijn dit straks jouw collega’s?

Maxi Breitinger

“Ook voor internationale jongeren biedt CACI volop mogelijkheden”

Lees mijn verhaal
Jacco Zwarst

“Ik wil dat we met CACI in de huid kruipen van de klant”

Lees mijn verhaal
Gerrit Lauwers

“Al onze klanten zijn goed bereikbaar met OV”

Lees mijn verhaal

Onze sollicitatieprocedure

De term procedure is hier misleidend. We zijn bij CACI niet zo van protocollen en procedures, als het om functies en mensen gaat. Als jouw profiel ons aanspreekt, gaan we het gesprek met je aan. Je maakt kennis met onder andere je toekomstige teamlead. We kijken niet alleen naar je diploma’s of ervaring, maar vooral naar hoe je bent en wat je ambities zijn.

Het is belangrijk dat jij je bij ons thuis gaat voelen en je kunt ontwikkelen. Daar krijg je alle ruimte voor. Nadat je bent aangenomen, neem je deel aan ons on-boarding programma. In die periode maak je kennis met de organisatie, je collega’s en het werkveld. En daarna is het aan jezelf!

De website van CACI maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over cookies binnen deze website? Meer informatie