Loading...

Kwaliteit door betrokkenheid

CACI is hét centrum voor ICT met kennis en jarenlange ervaring op het gebied van studentinformatie in het hoger onderwijs en het middelbare beroepsonderwijs. Met ruim negentig gepassioneerde, hoogopgeleide collega’s is CACI een full-service ICT-organisatie die met het vlaggenschip Osiris een sterke positie heeft in de markt. We zijn er trots op dat ons Student-Informatiesysteem (SIS) door meer dan de helft van de wo- en hbo-instellingen in Nederland wordt gebruikt. Ook groeit het aantal instellingen in het middelbaar beroepsonderwijs (MBO), waarmee we een langdurige relatie opbouwen. Dat kwaliteit bij CACI altijd voorop staat, blijkt wel uit onze jaarlijks toegekende certificeringen voor ISO20000, ISO27001 en ISAE3402.


Uw data is in goede handen


Hart- en vaatziekten verslaan!

Elke dag overlijden er meer dan 100 mensen aan hart- en vaatziekten in Nederland en in totaal zijn er ruim 1 miljoen hart- en vaatpatiënten. De Hartstichting zet zich in om hart- en vaatziekten te verslaan. Ze financieren onderzoek, geven steun en voorlichting aan patiënten en willen extra levens redden bij een hartstilstand.

De Hartstichting werkt samen met wetenschappers, artsen, samenwerkingspartners en vele vrijwilligers aan oplossingen om hart-en vaatziekten eerder op te sporen en beter en sneller te behandelen. Onze missie is: hart- en vaatziekten te verslaan!

CACI ondersteunt als donateur het belangrijke werk van de Hartstichting. We doen dit van harte in het kader van onze verantwoordelijkheid voor de maatschappij.De website van CACI maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over cookies binnen deze website? Meer informatie