Loading...

Aventus succesvol live met OSIRIS

Na ruim vier jaar van voorbereiden is Aventus op 1 november live gegaan met OSIRIS. De mbo-opleider in de Stedendriehoek met ruim 12.500 studenten ging samen met zeven andere mbo’s gelijk op in de migratie. Roy Dusink, hoofd informatievoorziening en automatisering, legt uit hoe ze het hebben aangepakt.

Lees meer

SURF Onderwijsdagen 2021 – wij zijn erbij!

CACI is erbij met 6 collega’s en een eigen ontmoetingsplek, dus meld je aan en kom langs. Samen met Universiteit Utrecht gaan we een bloeiende parallelsessie verzorgen.

Lees meer

Flexibilisering in het onderwijs

Als een student kiest voor een flexibele leerroute, dan loopt dit niet vanzelfsprekend synchroon met de opleidingsroutes die een instelling aanbiedt. Met name in tijd en plaats wijkt een flexibele leerroute af.

Lees meer

Erasmus without paper komt eraan en OSIRIS is er klaar voor

Het lijkt misschien een beetje vreemd om te midden van een wereldwijde lockdown OSIRIS verder aan te passen voor internationale studentenmobiliteit. Maar dat is wel precies wat CACI sinds begin 2021 heeft gedaan. En niet voor niets: het nieuwe Erasmus Plus 2021 – 2027 uitwisselingsprogramma van de Europese Gemeenschap wordt gedurende de looptijd van het programma volledig gedigitaliseerd.

Lees meer

KOM-student heeft geen postzegel meer nodig

Als een student van een andere HO Instelling zich aanmeldt voor een minor aan de Hogeschool Utrecht, is geen envelop en postzegel meer nodig. De aanmelding, de beoordeling van de aanmelding door de examencommissie én de inschrijving voor de minor kan een student die kiest voor een minor bij HU volledig online regelen.

Lees meer

Nieuwe directie CACI bv

De huidige directeuren Gert Simons en Kees van Nimwegen dragen het stokje over aan Susanne Zuurendonk en Ronald Monhemius.

Lees meer

Yuverta nieuwe (v)mbo-klant voor OSIRIS

Op dinsdag 14 september zijn de handtekeningen gezet onder een samenwerking tussen Yuverta en CACI. CACI heeft met OSIRIS de aanbesteding voor een nieuw Student Informatie Systeem (SIS) bij Yuverta gewonnen. Met OSIRIS wil Yuverta de doelstellingen van het nieuwe instellingsplan realiseren.

Lees meer

Radiant lerarenopleidingen live met OSIRIS

In juni 2021 zijn 7 PABO’s, verenigd in Radiant, live gegaan met OSIRIS. Een sterk staaltje samenwerking in de online tijden door Corona.

Lees meer

De website van CACI maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over cookies binnen deze website? Meer informatie