Loading...

Hout- en Meubileringscollege (HMC) kiest voor Osiris

Deze maand zijn de handtekeningen gezet onder een samenwerking met Hout- en Meubileringscollege voor de implementatie van Osiris.

Lees meer

Flexibel onderwijs: zo maak je dat mogelijk met de Osiris PlanApp

Flexibilisering is een thema waar veel onderwijsinstellingen op dit moment mee bezig zijn. Organisaties voelen de urgentie om in te spelen op de veranderende behoeften van studenten, maar willen tegelijkertijd de kwaliteit van het onderwijs kunnen handhaven. In dit artikel leggen we uit hoe jouw organisatie studenten meer flexibiliteit kan bieden met de PlanApp. We laten zien hoe je zorgt voor meer inzicht in de leerroute en hoe je studenten kan ondersteunen bij hun keuzes.

Lees meer

Gegevensbescherming binnen het onderwijs: nu belangrijker dan ooit

De bescherming van persoonsgegevens heeft voor CACI de hoogste prioriteit. Daarom liet CACI recent een Data Protection Impact Assessment (DPIA) uitvoeren op OSIRIS en de OSIRIS SaaS-dienstverlening door een onafhankelijke partij. Naar aanleiding van dit assessment werd op 16 mei 2024 het eerste DPIA-Seminar georganiseerd voor alle aangesloten onderwijsinstellingen.

Lees meer

Even voorstellen

Naast het ondersteunen van bestaande klanten en het verwerven van nieuwe klanten, verwelkomen we ook regelmatig nieuwe collega’s. Dat geldt voor alle teams, van Development tot het Serviceteam. In dit item maakt u kennis met 2 nieuwe collega’s.

Lees meer

DPIA op OSIRIS: een belangrijke stap naar optimale gegevensbescherming 

Bij CACI hebben we de afgelopen maanden een belangrijke stap gezet in ons streven naar optimale gegevensbescherming. Dat hebben we gedaan door een Data Protection Impact Assessment (DPIA) uit te laten voeren op OSIRIS en de OSIRIS SaaS-dienstverlening. Dit onderzoek is uitgevoerd door een onafhankelijke partij aangesloten bij Privacy First en ondersteunt onderwijsinstellingen bij het uitvoeren van hun eigen DPIA op OSIRIS.

Lees meer

Studieplannen opstellen & monitoren met de OSIRIS PlanApp

Het afschaffen van de bindende studieadviezen bezorgde Zuyd Hogeschool een nieuwe uitdaging. Onder verantwoordelijkheid van de opleidingsmanager werd het studieadvies nog altijd in OSIRIS vastgelegd, maar de hieruit voortvloeiende (maatwerk)studieplannen stonden in Word of Excel. Dat was zowel voor Zuyd Hogeschool als haar studenten geen ideale situatie.

Lees meer

Het is belangrijk om kennis en ervaring te borgen

Een paar jaar geleden kwam het team Functioneel Beheer van de Haagse Hogeschool flink onder druk te staan. Toen werd er budget vrijgemaakt voor ondersteuning vanuit CACI en in september 2022 gingen de eerste consultants er aan de slag. Nu, zo’n anderhalf jaar verder, heeft het team van Annemiek van Egmond voldoende kennis en capaciteit om de klus zelfstandig te klaren. Samen met teamleden Eugène van den Boom en Florentine Nauta kijkt ze terug en blikt ze vooruit.

Lees meer

Vernieuwd trainingsaanbod BI Publisher

Met behulp van BI Publisher genereer je de mooiste rapportages en overzichten vanuit OSIRIS. Om gebruikers op weg te helpen, boden we al jaren twee trainingen aan: BI Publisher Basis en BI Publisher Expert. Verwachtingen en ervaringen van cursisten met betrekking tot de training leverden Chabéli Harewood en haar collega’s input om de trainingen aan te passen. Vandaar dat je een vernieuwd trainingsaanbod aantreft op onze site.

Lees meer

De website van CACI maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over cookies binnen deze website? Meer informatie