Loading...

Terugblik OSIRIS Klantendag 2023

We kijken met een voldaan gevoel terug op de OSIRIS Klantendag. Dinsdag 28 november hebben we met een gezelschap van iets meer dan 350 mensen “De kracht van samenwerking” gevierd in het Beatrix Theater te Utrecht. Bekijk de hoogtepunten terug met video en foto’s.

Lees meer

Nu beschikbaar: het OSIRIS Documentatieportaal Gemakkelijk in gebruik en altijd actueel 

Op 1 augustus is het OSIRIS Documentatieportaal live gegaan voor alle geautoriseerde gebruikers van OSIRIS. Daarmee werd een grote wens vervuld voor zowel gebruikers bij onderwijsinstellingen als medewerkers van CACI. Drie leden van het CACI-projectteam vertellen in het kort wat het portaal inhoudt en wat er aan vooraf ging.

Lees meer

Uitbreiding team Privacy, Security & Kwaliteit 

Deze zomer is het team uitgebreid dat binnen CACI verantwoordelijk is voor de borging van privacy, security en kwaliteit van OSIRIS. Op 1 juni is Malcolm Anderson gestart als Privacy officer en op 1 september is Surina de Bie als Functionaris gegevensbescherming aan het team toegevoegd. Samen met Jacco Zwarst, coördinator van het team, leggen ze uit wat dit betekent voor CACI en voor de onderwijsinstellingen die gebruik maken van OSIRIS.

Lees meer

Even voorstellen

Naast het ondersteunen van bestaande klanten en het verwerven van nieuwe klanten, verwelkomen we ook regelmatig nieuwe collega’s. Dat geldt voor alle teams, van Development tot het Serviceteam. Daarnaast zijn we sinds kort een erkend leerbedrijf voor het mbo en is de eerste stagiair gestart bij Operations. In dit item maakt u kennis met 3 nieuwe consultants.

Lees meer

OSIRIS Roadmap & Flexibilisering

Binnenkort publiceert het Product team de OSIRIS Roadmap. Één van de thema’s van onze Roadmap is Flexibilisering. Hierbij alvast een preview!

Lees meer

PlanApp biedt student overzicht en zekerheid

Het Erasmus University College biedt met de bachelor Liberal Arts & Sciences studenten een verscheidenheid aan vakken in tal van disciplines. Van de 180 studiepunten liggen er maar 60 vast. Na het eerste jaar gaan studenten verder met een specialisatie, waarbinnen ook maar een beperkt aantal vakken verplicht zijn. Er valt dus wat te kiezen en de studenten kunnen zelf hun programma samenstellen. Voor veel studenten bleek die puzzel best lastig.

Lees meer

HO-Link 5 en 6 juni: OSIRIS was erbij!

Vorige week hebben we een fantastische HO-Link gehad. Niet alleen vanwege het weer en de locatie Papendal te Arnhem. We hebben alle klanten gesproken en veel interessante sessies gevolg over Flexibilisering, Student Mobility en de hoger onderwijsketen.

Lees meer

Nova College kiest voor OSIRIS

Op donderdag 25 mei zijn de handtekeningen gezet onder een samenwerking tussen Nova College en CACI. Talitha van den Elst (CvB Nova College) en Susanne Zuurendonk (directeur CACI) mochten deze handtekeningen zetten. CACI heeft met OSIRIS de aanbesteding voor een nieuw Studentinformatiesysteem (SIS) gewonnen. Met OSIRIS wil Nova College de doelstellingen voor de toekomst realiseren.

Lees meer

De website van CACI maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over cookies binnen deze website? Meer informatie