Loading...

Nova College kiest voor OSIRIS

Op donderdag 25 mei zijn de handtekeningen gezet onder een samenwerking tussen Nova College en CACI. Talitha van den Elst (CvB Nova College) en Susanne Zuurendonk (directeur CACI) mochten deze handtekeningen zetten. CACI heeft met OSIRIS de aanbesteding voor een nieuw Studentinformatiesysteem (SIS) gewonnen. Met OSIRIS wil Nova College de doelstellingen voor de toekomst realiseren.

Lees meer

EduXchange winst voor universiteiten én student

De universiteiten van Delft, Leiden en Rotterdam werken al ruim tien jaar samen in het minorprogramma. Derdejaars bachelorstudenten maken graag gebruik van de mogelijkheid om een minor aan een van de andere universiteiten te volgen. Jarenlang werd de uitwisseling van studenten geadministreerd op lijstjes, die dan door de andere universiteit werden ingevoerd; handmatig of via Excel. Sinds 8 mei gaat dat anders. Manon de Jong en Iteke de Jong, allebei werkzaam op de Erasmus Universiteit Rotterdam, vertellen er meer over.

Lees meer

Hier gaat bijna alles op basis van gevoel en intuïtie

Eindhoven is de stad van techniek en innovatie. Niet toevallig dus dat hier ook de Design Academy Eindhoven (DAE) is gevestigd. Een onderwijsinstelling die bruist van creativiteit, met zo’n 850 studenten, waarvan 80% internationaal uit meer dan 50 landen. Ruim 500 van deze studenten gaan voor hun Bachelor; de rest volgt een Masteropleiding. Anita Pauwels regelt er als functioneel beheerder OSIRIS alles rondom de studentenadministratie. Rolf Jansen is als Head of Operations verantwoordelijke voor het facilitaire bedrijf waaronder IT. Samen vertellen ze over onderwijsvernieuwing en hoe ze dat in OSIRIS hebben verwerkt

Lees meer

Curio kiest voor OSIRIS

Curio kiest voor het student informatiesysteem OSIRIS. Na een zorgvuldig aanbestedingstraject van enkele maanden zijn op 17 april 2023 de handtekeningen gezet door Marc van Campenhout, lid van de raad van bestuur van Curio en Susanne Zuurendonk, directeur bij CACI.

Lees meer

Grafisch Lyceum Utrecht live met OSIRIS!

Na een mooie implementatiefase is Grafisch Lyceum Utrecht op Valentijnsdag live gegaan met OSIRIS.

Lees meer

OSIRIS live op Hogeschool Arnhem-Nijmegen – “Ik krijg nóg kippenvel van dat moment”

Irene Pel-Van Kleef begon in 2002 als docent Commerciële Economie aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen. Nu, ruim 20 jaar later, heeft ze als projectleider de implementatie van OSIRIS geleid.

Lees meer

Uitwisseling Onderwijs voor Professionals in OSIRIS

Op donderdag 26 januari organiseert Haagsehogeschool (HHS) in samenwerking met CACI een interactieve informatiesessie bij over het aanmeldproces voor kortlopend onderwijs voor professionals.

Lees meer

CACI op de SURF Onderwijsdagen

Vandaag en morgen (15-16 november) vindt de SURF Onderwijsdagen plaats in Congrescentrum 1931 in Den Bosch en CACI is er beide dagen als sponsor aanwezig.

Met daadkracht het onderwijs duurzaam verbeteren, dat staat centraal tijdens hét onderwijs- & ict-event van het jaar: de SURF Onderwijsdagen.

Lees meer

De website van CACI maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over cookies binnen deze website? Meer informatie