Loading...

Even voorstellen

Naast het ondersteunen van bestaande klanten en het verwerven van nieuwe klanten, verwelkomen we ook regelmatig nieuwe collega’s. Dat geldt voor alle teams, van Development tot het Serviceteam. In dit item maakt u kennis met 2 nieuwe collega’s.

Hilde Lijzenga (31) is eind juni 2023 gestart als Operations Engineer. Ze komt uit een heel andere werkwereld maar vindt bij CACI een nieuwe uitdaging

“Voordat ik bij CACI kwam, werkte ik in de zorg. Toen mij dat geen voldoening meer gaf, besloot ik me om te laten scholen. De overstap naar IT was voor mij een logische, gezien mijn affiniteit met IT en familieachtergrond in de sector (mijn zus en vader zijn software developers). Via het omscholingstraject van Make IT Work ben ik bij CACI terechtgekomen. Naast de inhoudelijke veelzijdigheid van mijn baan vind ik de informele cultuur heel fijn; CACI is een platte organisatie waar iedereen elkaar kent. Er heerst een open en gezellige sfeer. Voorlopig ben ik nog niet uitgeleerd in deze functie, maar in de toekomst zou ik me graag verder richting DevOps willen ontwikkelen. In mijn vrije tijd hou ik van muziek: naar concerten gaan en ik speel zelf graag gitaar. Tijdens corona had ik een nieuwe hobby nodig en dat werd haken. Haken is heel hip geworden! Ik haak kleding, tassen en mutsen.”

Stacey Zethof (24) is in oktober 2023 gestart als Support Consultant

“Na het behalen van mijn bachelor in International Studies ben ik aan de slag gegaan als trainee KYC analist bij Delta Capita. Ik hou ervan om mensen te helpen en een luisterend oor te bieden. En hoewel ik daar veel klantcontact had, voelde ik mij minder prettig in de specifieke rol. Bij CACI krijg ik de kans om me te ontwikkelen tot een volwaardige gesprekspartner voor onze klanten. Collega’s zijn enorm behulpzaam en er heerst een gezellige, fijne sfeer. Ik heb het ontzettend naar mijn zin en ben nog niet zo met de toekomst bezig; ik zie wel wat er op mijn pad komt. Mijn passie is stijldansen. Dat doe ik nu 10 jaar. Dat is mijn uurtje ‘even aan mijn voeten denken’. Even de hele wereld vergeten, want je moet op je voeten letten. Mijn favorieten zijn de Paso Doble en Weense Wals.”

De website van CACI maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over cookies binnen deze website? Meer informatie