Loading...

Je sluit je met OSIRIS bij een grote community aan

OSIRIS wordt gebruikt door 60 instellingen voor Hoger Onderwijs en middelbare beroepsonderwijs, grote instellingen en kleine instellingen, bekostigd en niet-bekostigd, in Nederland en daarbuiten. We hebben een sterk functionerend gebruikersoverleg.

Instellingen profiteren van elkaars inzichten, instellingen trekken samen met CACI op rond innovaties van OSIRIS. Neem vandaag al contact met ons op. Dan vertellen wij je graag meer over wat wij voor jouw instelling kunnen betekenen.Nyenrode Business University

Over de implementatie van OSIRIS

“De CACI consultants hebben ons bij de implementatie van OSIRIS op een prettige en professionele manier ondersteund. Bij de inrichting hebben zij actief meegedacht om onze specifieke eigenschappen op een onderhoudbare manier binnen de standaard te laten passen. Met name de snelheid waarmee de consultants, ook buiten de reguliere afspraken, hebben gereageerd op acute vragen en problemen is erg op prijs gesteld.”

Afra Desmarets
Projectmanager implementatie OSIRIS

Avans Hogeschool

Over OSIRIS Zaak

“Ik had best wel wat wensen/eisen omdat wij al een goed administratief systeem hadden, weliswaar over verschillende systemen. Het enige wat niet plezierig werkte was de portfoliofunctie (via de inlevermap) van Blackboard. Ik was dus benieuwd hoe Osiris Zaak een pluspunt zou kunnen zijn. Ik ben eigenlijk alleen maar vol lof. Ik vind nu alles via één systeem en kan zelfs nog de koppeling maken met de resultaten uit Osiris. Ik vind het niet alleen via één systeem, maar kan ook werken vanuit één systeem. Ik kijk vrijwel dagelijks of er bestanden (lees huiswerk) ingeleverd zijn. Het voordeel is dat ik altijd bijgewerkt ben, geheel up-to-date ben en snel reageer (lees feedback geven) naar studenten. De mogelijkheid om berichten te typen bij de taken is zeer plezierig. Ik mis eigenlijk helemaal niets.”

Monique Venrooij
Academie voor Financieel Management

De website van CACI maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over cookies binnen deze website? Meer informatie