Loading...
GLR

Grafisch Lyceum Rotterdam kiest voor het student informatie systeem OSIRIS

Grafisch Lyceum Rotterdam (GLR) heeft na een SIS aanbesteding voor OSIRIS gekozen. Met OSIRIS wil GLR haar doelstellingen realiseren.

Grafisch Lyceum Rotterdam

Grafisch Lyceum Rotterdam is met 400 medewerkers en circa 4.000 studenten een instelling die zich kenmerkt door innovatie, creativiteit, techniek, kwaliteit en een voortdurend streven naar verbetering in een uitdagende en evenwichtige omgeving voor medewerkers en studenten. Met behulp van OSIRIS wil GLR werken aan een heldere en snelle communicatie naar studenten die de huidige maatwerk omgeving doet vergeten. OSIRIS maakt deze transitie van maatwerk naar standaard processen mogelijk.

Het mbo onderwijs is een dynamisch speelveld met het SIS als administratief middelpunt. Dit vraagt om flexibiliteit met oog voor maatschappelijke veranderingen, ontwikkelingen, wet en regelgeving, bedrijfsprocessen en techniek in het onderwijs. Het SIS is een spin in het web en vraagt om een open houding ten aanzien van integratie en standaardisatie: standaard waar het kan, flexibel waar het moet vanuit een faciliterende grondhouding.

CACI is erg blij om GLR te mogen toevoegen aan de OSIRIS community en ziet uit naar een mooie, langdurige samenwerking.

GLR logo

De website van CACI maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over cookies binnen deze website? Meer informatie