Loading...

Terugblik OSIRIS Klantendag 2023

We kijken met een voldaan gevoel terug op de OSIRIS Klantendag. Dinsdag 28 november hebben we met een gezelschap van iets meer dan 350 mensen “De kracht van samenwerking” gevierd in het Beatrix Theater te Utrecht. Bekijk de hoogtepunten terug met video en foto’s. De presentaties die gebruikt zijn tijdens de sessies zijn te raadplegen via mijnOSIRIS.

Tijdens de opening van de dag heeft Susanne Zuurendonk (directie) benadrukt dat we er klaar voor zijn: Samen met onze klanten groeien en een succes maken van de transitie naar Flexibel Onderwijs en een Leven Lang Ontwikkelen. Hoe we samen gaan groeien heeft Robbert Serné (productmanagement) uitgelegd aan de hand van de Visie & Roadmap van OSIRIS. Deze is voortaan na registratie te volgen via de website. Het klapstuk was de introductie van Robby, de digitale tweeling van Robbert. AI maakt sommige dingen wel heel makkelijk 😜. Willem Wouter Gerritse heeft lessen uit de topsport gedeeld die wij en onze klanten 1 op 1 kunnen toepassen. Les 1: “JA zeggen tegen een doel (bijv. flexibel onderwijs) is simpel, JA zeggen tegen de pijn om er te komen, daar begint succes”. Tijdens de Break-out sessies zijn de verschillende thema’s van de Visie & Roadmap van OSIRIS op een praktische wijze behandeld. Het volledige programma is te raadplegen via deze link.

Naast de inhoud van het programma is er flink genetwerkt, het was echt fijn om met zoveel leden van de OSIRIS community weer bij elkaar te zijn. In de enquête is de dag heel goed beoordeeld. De feedback van onze klanten gaat ons helpen de volgende OSIRIS Klantendag nog beter te organiseren!

Foto’s

De website van CACI maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over cookies binnen deze website? Meer informatie