Loading...

Trainingsprogramma BI-Publisher

BI-Publisher is een rapportagetool waarmee je rapporten ontwerpt, bouwt en onderhoudt in OSIRIS. Tijdens de training BI-Publisher maak je kennis met een aantal voorbeeldrapporten waarin veel aspecten van BI-Publisher zijn verwerkt. Daarna doe je praktijkervaring op door stapsgewijs een aantal rapporten zelf te bouwen.

Lees meer »

Trainingsprogramma Functioneel Beheer OSIRIS

Je organisatie maakt gebruik van OSIRIS om de onderwijs-logistieke processen in goede banen te leiden. Om OSIRIS optimaal te gebruiken, is adequaat functioneel beheer nodig. Een goed opgeleide functioneel beheerder bewaakt de inrichting van OSIRIS en adviseert de organisatie over verschillende vraagstukken en helpt veranderingen met succes door te voeren.

Lees meer »

Trainingsprogramma OSIRIS Zaak

Met OSIRIS Zaak realiseer je een transparante ondersteuning van processen die niet “standaard” in OSIRIS worden ondersteund. OSIRIS Zaak stelt je als instelling in staat om resultaatgerichter, efficiënter en transparanter te werken, met een hogere studententevredenheid als resultaat. In de training OSIRIS Zaak gaan we na een korte introductie van Zaakgericht werken zelf aan de slag om een zaakproces te bouwen en te testen.

Lees meer »

De website van CACI maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over cookies binnen deze website? Meer informatie