Loading...

Mariska Blok 25 jaar in dienst!

25 jaar in dienst! Mariska wordt al 25 jaar gezien als een zeer gewaardeerde collega, en is daarom goed in het zonnetje gezet.

“Mariska is een heel fijne, betrokken collega. Ze werkt heel hard en gaat daarbij nieuwe uitdagingen niet uit de weg, maar ze is ook persoonlijk heel betrokken en weet altijd wat er bij een collega speelt.”

25 jaar geleden ging Mariska altijd fysiek naar de klant. Eerst bij Raytheon, maar er volgden al snel meer: Palga, Estec, RIVM, et cetera. Allemaal dus voordat het OSIRIS-tijdperk voor haar begon! Ze ging, op locatie, samen met de klant ontwerpen, bouwen en testen. De projecten met die klanten waren vooral aan data gerelateerd.

Uiteindelijk is Mariska ook ingestapt in het OSIRIS-avontuur. Naast het meebouwen aan ons product, heeft ze een sterke focus op rapportages gehad en heeft ze een grote invloed gehad op het ontvangen en begeleiden van de nieuwe medewerkers die zich specialiseren in het bouwen van rapportages en analyseren van data.

Dat begeleiding Mariska goed ligt, blijkt wel. Sinds enige tijd werkt ze namelijk full time als Scrum Master bij CACI. Ze ontwikkelt zich dus nog altijd, en geeft zelf dan ook aan dat dat een van haar favoriete dingen is aan het werken bij CACI: Er is volgens haar altijd ruimte en mogelijk om je te ontwikkelen bij CACI, en daarom werkt ze nog steeds elke dag met veel plezier. Volgens Mariska is geen dag hetzelfde, en leert ze iedere dag nog veel bij.

Een leuk feitje: Mariska is niet de enige collega die al langer in dienst is dan sommige nieuwere collega’s oud zijn!

De website van CACI maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over cookies binnen deze website? Meer informatie