Loading...
Gerrit Lauwers
Team lead & Product Owner Consultancy

Al onze klanten zijn goed bereikbaar met OV

Gerrit is in zijn functie verantwoordelijk voor het acquireren en uitvoeren van consultancyopdrachten. “Met 18 consultants in drie teams zorgen we er samen voor dat de klantvragen door onze organisatie worden opgevolgd. Die klantvragen zijn heel divers. Dat gaat van een implementatietraject of procesoptimalisatie tot het geven van trainingen.

Gerrit Lauwers

In de acht jaar dat ik nu bij CACI werk, merk ik dat ik de ruimte krijg om mijn eigen baan inhoud te geven. Er zijn maar weinig vaste protocollen of procedures. Ik woon in Rotterdam en kan gemakkelijk vanuit huis werken. Ik heb veel contact met onderwijsinstellingen en private opleidingen. De ontwikkelingen in het onderwijs volgen elkaar snel op.

We groeien. De markt wordt groter en de vraagstukken complexer. Wij gaan daarin mee. Dat maakt mijn werk ontzettend interessant. Ik wil de dienstverlening die wij met consultancy bieden, uitbreiden en verdiepen. Agile werken gaat ons daarbij helpen. Ik wil naar zelforganiserende teams die dicht op de klant zitten.

CACI zit dicht bij Amsterdam Centraal en ook onze klanten zijn goed bereikbaar met het ov. Zelf heb ik helemaal geen auto nodig. Als ik vrij ben, ga ik het liefst de stad in om ergens een drankje te pakken met vrienden op een terras. Ook vind ik het leuk om te golfen en te koken.”

De website van CACI maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over cookies binnen deze website? Meer informatie