Loading...
Jacco Zwarst
Service Manager

Ik wil dat we met CACI in de huid kruipen van de klant

Jacco Zwarst woont met zijn vrouw en dochter in Hoofddorp. Hij werkt het grootste deel van zijn werkzame leven bij CACI. “Als ik ergens plezier heb, mezelf steeds weer weet uit te dagen en de ruimte krijg om me te blijven ontwikkelen… waarom zou ik dan weggaan? Hier is de sfeer goed, zijn de lijnen kort en mag ik elke dag doen waar ik blij van word!

Jacco Zwarst

Bij CACI heb ik een dubbele functie. Als Service Manager ga ik met klanten in gesprek over onze dienstverlening. Wat gaat goed, wat kan beter en wat missen ze nog? Die input neem ik mee naar het Serviceteam van zeven collega’s, waarbinnen ik Team Lead ben. Ik heb altijd wel duizend ideeën en als er weer een is gerealiseerd, komt er al snel eentje bij.

In mijn vrije tijd ben ik ook een duizendpoot. Ik speel trompet in een symfonieorkest en bij een koperensemble. Verder hou ik van wandelen, tuinieren en ga ik graag naar het theater of naar musea. Oh ja, ik sta ook met plezier in de keuken.

Als ik kijk naar mijn eigen ambitie, wil ik vooral blijven doen waar ik blij van word. En dat we met CACI nog dichter op de klant gaan zitten. Als we echt in de huid kruipen van de klant, kunnen we deze nog beter en sneller van dienst zijn, waardoor we onze marktpositie verder versterken.”

De website van CACI maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over cookies binnen deze website? Meer informatie