Loading...
Maxi Breitinger
Software developer

Ook voor internationale jongeren biedt CACI volop mogelijkheden

Maxi werkt sinds november 2019 als software developer bij CACI. “Ik ben opgegroeid in Ulm, Zuid-Duitsland. In 2017 ben ik naar Nederland gekomen om in Eindhoven Industrial Design te studeren. Tijdens mijn studie ontdekte ik mijn interesse in programmeren. Via een headhunter ben ik toen bij CACI aangenomen.

Bij CACI kreeg ik de kans om het vak van software developer te leren. Ik kreeg hier goede begeleiding en er was altijd wel iemand die mij kon helpen als ik een vraag had. We werken in een team en ik krijg binnen een project mijn eigen taken. Momenteel ben ik me nog verder aan het bekwamen in de verschillende programmeertalen.

Ik werk nu 1 tot 2 dagen per week op kantoor in Amsterdam. Als het aan mij ligt, blijft dat ook zo. Ik woon nog in Eindhoven. Ik breng graag tijd door met vrienden en familie. Ook hou ik van lezen, yoga en series kijken en ben ik een liefhebber van kunst en cultuur. Ik teken zelf en bezoek graag het theater en musea.

Op termijn zou ik me binnen CACI als ontwikkelaar ook willen verdiepen in het analyseren en testen van software. Ik ben hier voorlopig nog niet weg. CACI biedt volop kansen als je bereid bent om veel te leren. Dat geldt ook voor internationale jongeren. Persoonlijk zou ik het leuk vinden als er daar nog meer van komen.”

De website van CACI maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over cookies binnen deze website? Meer informatie