Loading...
Jochem Loomans
Team Lead Operations

Hier is geen dag hetzelfde

Na zijn master Information & Knowledge Management ging Jochem meteen aan de slag bij CACI. “Ik wilde graag technisch inhoudelijk bezig zijn en had interesse in ICT. CACI is een organisatie die niet te groot is en waar je iedereen persoonlijk kent. Je kan je er ontwikkelen en doorgroeien. Ik ben nu Team Lead en nog steeds behoor ik tot de jongsten binnen het team.

Jochem Loomans

Ik werk in een team van 9 mensen. Samen zorgen we ervoor dat OSIRIS voor onze SaaS-klanten stabiel draait. Daarnaast begeleiden we implementatie- en migratietrajecten bij klanten. En natuurlijk zijn we ook altijd bezig met het verbeteren van processen.

Ik heb het nog steeds uitstekend naar mijn zin. Je bent hier bezig met alle facetten van IT en dat zorgt ervoor dat je veel leert en geen dag hetzelfde is. Als ik kijk naar de komende jaren, weet ik dat we verder groeien. Ik zie het als een uitdaging om met ons team twee keer zoveel klanten te bedienen zonder dat wij zelf ook twee keer zo groot moeten worden.

Ik woon met mijn vrouw en zoontje van 2½ in Haarlem en hockey bij AMC in Alkmaar. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, familie en vrienden. Lekker borrelen of gezellig samen een spelletje doen. Sinds kort volg ik ook skilessen. Komende winter hoop ik voor het eerst op skivakantie te gaan.”

De website van CACI maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over cookies binnen deze website? Meer informatie