Loading...
Yuverta

Yuverta nieuwe (v)mbo-klant voor OSIRIS

Op dinsdag 14 september zijn de handtekeningen gezet onder een samenwerking tussen Yuverta en CACI. CACI heeft met OSIRIS de aanbesteding voor een nieuw Student Informatie Systeem (SIS) bij Yuverta gewonnen. Met OSIRIS wil Yuverta de doelstellingen van het nieuwe instellingsplan realiseren.

53 middelbare scholen

Op 1 augustus 2021 zijn in Nederland het Wellantcollege, Citaverde en Helicon onder de naam Yuverta samengegaan. Yuverta is met 53 scholen, 21.000 leerlingen en 2.100 onderwijsprofessionals een van de grootste groene opleiders voor vmbo, mbo en losse cursussen. Met behulp van OSIRIS wil Yuverta werken naar standaardisatie van processen en de inrichting over alle mbo-locaties heen. OSIRIS maakt de transitie mogelijk van lokaal verschillend qua inrichting en gebruik naar ‘standaardisatie tenzij’.

Fikse uitdaging

Met de fusie van de drie instellingen is het een fikse uitdaging om OSIRIS te implementeren en tegelijkertijd processen te harmoniseren. De consultants van CACI zijn wel wat gewend en hebben hierin de nodige ervaring opgebouwd. CACI is erg blij om Yuverta toe te voegen aan de OSIRIS-gemeenschap en ziet uit naar een mooie, langdurige samenwerking.

Voor meer informatie, neem contact op met:
John Boom, CACI B.V.
John.boom@caci.nl
06 29535616

De website van CACI maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over cookies binnen deze website? Meer informatie