Loading...
Training

Vernieuwd trainingsaanbod BI Publisher

Met behulp van BI Publisher genereer je de mooiste rapportages en overzichten vanuit OSIRIS. Om gebruikers op weg te helpen, boden we al jaren twee trainingen aan: BI Publisher Basis en BI Publisher Expert. Verwachtingen en ervaringen van cursisten met betrekking tot de training leverden Chabéli Harewood en haar collega’s input om de trainingen aan te passen. Vandaar dat je een vernieuwd trainingsaanbod aantreft op onze site.

“We hebben er ruim een jaar aan gewerkt, maar nu ligt er een programma dat beter aansluit bij de behoefte van onze cursisten”, vertelt Chabeli. “Wat we met name terugkregen, is dat er van de experttraining meer diepgang werd verwacht. De naam suggereert dat je na de training echt alles weet over de mogelijkheden van BI Publisher in relatie tot OSIRIS, maar dat past niet allemaal in één training. Daarom hebben we drie verschillende trainingen ontwikkeld voor gevorderden, die elk een specifiek onderwerp behandelen.” Het resultaat: één basistraining en drie trainingen voor gevorderden.

1 plus 3

Hoe zien die nieuwe trainingen voor gevorderden er dan uit?

  • Module 2 BI Publisher Gevorderd: Werken met een eigen menu en opslaan/splitsen van rapporten (online, ½ dag)
  • Module 3 BI Publisher Gevorderd: Rapporten – uitgebreid (op trainingslocatie, 1 dag)
  • Module 4 BI Publisher Gevorderd: Database en datamodellen OSIRIS (online, ½ dag)

Natuurlijk zijn de trainingen interessant voor diegenen die nog onbekend zijn met BI Publisher, maar ook voor het opfrissen of verdiepen van kennis en vaardigheden. Basiskennis van OSIRIS is overigens wel een voorwaarde om aan de trainingen deel te kunnen nemen. Voor zover aanvullende kennis nodig is, nemen we dat in de training mee.

Planning en locatie

De trainingen starten nog voor de zomer. In mei bieden we de BI Publisher Basistraining aan en in juni de drie trainingen voor gevorderden. Ditzelfde programma herhalen we in het najaar.
 
We geven de basistraining op onze eigen locatie in Amsterdam, net als Module 3 voor gevorderden. Voor instellingen die zelf klasjes willen samenstellen, bieden we de trainingen ook in house aan.

Aanmelden

Aanmelden kan apart voor elke training. Wil je meer weten over de inhoud of je meteen aanmelden? Kijk hier voor het complete programma!

De website van CACI maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over cookies binnen deze website? Meer informatie