Loading...
Nieuwe collega's

Even voorstellen

Naast het ondersteunen van bestaande klanten en het verwerven van nieuwe klanten, verwelkomen we ook regelmatig nieuwe collega’s. Dat geldt voor alle teams, van Development tot het Serviceteam. Daarnaast zijn we sinds kort een erkend leerbedrijf voor het mbo en is de eerste stagiair gestart bij Operations. In dit item maakt u kennis met 3 nieuwe consultants.

Cecile is een kei in projecten en werkt sinds 1 mei als Implementatieconsultant voor mbo-instellingen. Ze heeft voor CACI gekozen vanwege de mensen en wil zich te zijner tijd ontwikkelen richting Projectmanager. Naast haar werk is Cecile een fervent zwemster en reist ze graag. 

Joe is sinds 5 juni ook Implementatieconsultant bij CACI. Hij komt uit een heel andere werkwereld, maar vindt zijn werk bij CACI net als Cecile leuk vanwege de goede sfeer. Joe doet alles om de klant tevreden te maken en leert OSIRIS steeds beter en beter kennen. Verder haalt Joe plezier uit allerlei verschillende hobby’s, van wandelen met zijn hond tot opladen met een Netflixserie. 

Dylan is sinds 1 mei Consultant. Klantcontact was altijd al een sterk punt van hem, maar bij CACI kan hij zich gelukkig ook echt op de inhoud focussen. Die combinatie past hij toe in de klussen die hij voor klanten uitvoert. Net als Joe weet Dylan nog niet in welke richting hij op wil groeien bij CACI; hij zit op dit moment heel goed op zijn plek. Buiten het werk om is Dylan vooral bezig met het kijken van sport of zelf online racen. 

Dylan van Vloten (27) is 1 mei begonnen in de functie van Consultant

Dylan van Vloten

“Ik heb Commerciële Economie gestudeerd en daarna in commerciële functies gewerkt. Voor ik bij CACI begon, was ik Accountmanager bij Qonsio in Almere. Zij verkopen financiële diensten en software aan woningcoöperaties. Wat ik erg leuk vond was het contact met klanten. Wat ik miste, was de inhoud. Ik wilde ook zelf iets kunnen betekenen voor die klanten.

Ik sprak hierover met iemand die al bij CACI werkte en die stelde voor om kennis te maken. Dat kennismakingsgesprek verliep goed. We hebben verschillende vacatures doorgenomen om te kijken of er iets tussen zat dat bij mij paste. Ik heb affiniteit met IT, en met de functie van Consultant kan ik nog alle kanten op.

Ik woon nog bij mijn ouders thuis in Almere, maar ben met mijn vriendin Denise op zoek naar een woning. Dat valt niet mee in deze tijd. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sport: Ik kijk graag voetbal en Formule 1. Zelf doe ik aan fitness en sim-racen. Ik heb thuis een racestoel met stuur en pedalen staan. Daarmee neem ik het online op tegen anderen. De laatste tijd doe ik ook mee aan events in de GT. Met mijn vrienden en Denise ga ik regelmatig uit, zoals een weekendje weg of we pakken een escaperoom.

Bij CACI heb ik het erg naar mijn zin. Bij mijn vorige werkgever was ik de jongste. Hier is het veel meer een mix van leeftijden. Dat zorgt voor een leuke sfeer. Collega’s zijn open en vriendelijk en de lijnen zijn kort. Ik krijg de vrijheid om te ontwikkelen in een richting die bij mij past. Welke kant het precies op gaat, weet ik nu nog niet. Ik ben goed opgeleid in OSIRIS en dat biedt een goede basis om verder te groeien.”

Cecile van den Hout (30) is 1 mei begonnen in de functie van Implementatieconsultant 

Cecile van den Hout

“Voor ik bij CACI kwam, werkte ik bij Valcon als Change Consultant. Daar kreeg ik in verschillende projecten steeds weer met een andere inhoud te maken. Ik zocht meer verdieping, meer focus. Als Implementatieconsultant begeleid ik mbo’s bij de implementatie van OSIRIS. Mijn doel is om de organisatie actief mee te nemen in het proces.

Qua opleiding heb een bachelor International Studies en een MBA Leadership & Change Management afgerond. Het sluit mooi aan bij mijn huidige functie. Op termijn wil ik me ontwikkelen richting strategische vraagstukken in de rol van Projectmanager.

Ik woon in het centrum van Amsterdam, samen met mijn vriend Karel. In mijn vrije tijd zwem ik veel: Baantjes trekken in het zwembad en als het weer het toelaat, ook in open water. Daarnaast houd ik van hardlopen en surfen. Ik reis ook graag: Dit jaar ben in Italië en Spanje geweest en met een vriendin naar Sri Lanka. Vliegschaamte heb ik dus niet, maar ik probeer het wel te compenseren door bijvoorbeeld vegetarisch te eten.

Soms is het ook lekker om even niks te doen. Ik kijk bijvoorbeeld graag naar Nederlandstalige series. Momenteel is dat ‘Knokke off’. Of ik pak een boek: Ik heb net Socrates op sneakers uitgelezen. Dat gaat over de kunst van het vragen stellen.

Ik heb voor CACI gekozen vanwege de mensen. Tijdens de sollicitatieprocedure maakte ik in het tweede gesprek al kennis met mijn collega’s, die me ook meteen de systemen lieten zien. Je weet dan met wie je gaat werken en dat gaf voor mij de doorslag. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. Op woensdag en donderdag wordt er na het werk vaak geborreld en op vrijdag werk ik vanuit huis om mijn takenlijst af te krijgen. Dat bevalt me uitstekend.”

Joe van Kuik (27) is 5 juni begonnen in de functie van Implementatieconsultant 

Joe van Kuik

“Ik kom uit de hectische wereld van horeca en evenementen. Ik heb zelfstandig gewerkt als eventfotograaf en mijn laatste baan was projectmanager voor een bedrijf dat betalingssoftware en -hardware verzorgt voor evenementen. Ik was gewend om weken van 70 tot 80 uur te draaien, maar na corona merkte ik bij mezelf dat het niet meer bij me paste. Dus ging ik op zoek naar iets anders.

Op een vrijdagavond sprak ik Menno. Hij werkte toen al bij CACI en nadat ik mijn verhaal had verteld, stelde hij voor om ook bij CACI te solliciteren. Inmiddels ben ik er bijna twee maanden aan de slag en het bevalt tot zover goed. Ik wil iets doen met IT, maar ook met klanten bezig zijn. Voor mij is het de grootste voldoening als ik een klant kan helpen. Zo’n glimlach op het gezicht, daar ga ik voor.

Ik woon met mijn vriendin Maaike en een hond en een kat in Haarlem. Onze hond is een Husky. Die moet veel meters maken; ik wandel dus veel. Daarnaast vind ik het gezellig om ergens te gaan eten of een terrasje te pakken. En onlangs ben ik begonnen met padellen. Mijn vriendin en ik hebben af en toe ook tijd nodig om onze sociale batterij weer op te laden. Dat doen we dan met een serie of film op Netflix. Dat kan van alles zijn. Meestal kijken we of er in de top 10 iets staat wat we allebei leuk vinden.

Bij CACI werd ik warm ontvangen. De sfeer is heel positief en mensen zijn oprecht geïnteresseerd. Ze hebben plezier in het werk. Voor mezelf was ik best benieuwd hoe het zou zijn om voor een corporate bedrijf te werken. De evenementenbranche is natuurlijk heel anders. Ik heb ook geen concreet doel voor ogen binnen CACI; ik leef vooral in het nu. Ik ben goed opgeleid in OSIRIS en dat is een fijn uitgangspunt om klanten te adviseren.”

De website van CACI maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over cookies binnen deze website? Meer informatie